Noticies

PEFC Catalunya a la Fira Construmat 2015

Dimarts, 19 de maig de 2015
  • Fira Construmat 2015

Del 19 al 23 de maig a Barcelona

PEFC Catalunya col•labora amb el Gremi de Fusters de Barcelona a la jornada “Ecodisseny en el sector de la construcció” que es celebrarà el pròxim 22 de maig, en horari de 12:00 a 13:30h, al Recinte de la Fira Barcelona Gran Via (Av. Joan Carles I, 64, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona).
 

Aquesta jornada enfocada a l’ecodisseny, com a eina d’innovació i competitivitat en un mercat en el qual es imprescindible ser més eficients i reduir el consum de recursos materials i energètics, tant per reduir els costos econòmics com per assegurar una major protecció mediambiental.

 

Dins d’aquesta sessió, l’assessor jurídic de PEFC Catalunya, el senyor Joan Porras, presenta la Marca de garantia CATFOREST-producte forestal català, sota el títol “Marca de garantia d’origen de fusta CATFOREST”, on informa sobre la identificació dels productes forestals en el mercat, en aquest cas la fusta, com a garantia de proximitat (origen català, local), sostenibilitat (gestió forestal sostenible) i qualitat.

 

  • Foto jornada1
  • Foto jornada2
[...]
Carregant...